Éncrak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian


Éncrak nyaéta kaulinan anu biasana maké sarupaning sisikian (siki asem, siki tanjung, jsb.)

Palaturan[édit | édit sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg


Nulis.jpg