Éncrak

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search


Éncrak nyaéta kaulinan anu biasana maké sarupaning sisikian (siki asem, siki tanjung, jsb.)

Palaturan[édit | édit sumber]

(seja diserat)


Arjuna Wayang.jpg


Nulis.jpg