Hi (kana)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti )
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Hiragana ひ.
Katakana ヒ.
kana - gojūon
()
()

, dina hiragana, atawa dina katakana, salah sahiji kana Basa Jepang, nu ngagambarkeun hiji mora. Duanana ditulis ku dua garis, kadangkala ngan hiji dina hiragana, tur dieja (IPA) [hi].


Nulis.jpg