1 E+12 m²

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Mesir kira-kira legana 1 yuta km2.

Pikeun nulungan ngabandikeun ordo ukuran ti luas lakop, di handap didaptarkeun sababaraha wewengkon nu legana antara 1 juta km2 jeung 10 juta km2.

Citakan:Area