1 Oktober

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Tempo oge: Kalénder kajadian

1 Oktober nyaéta poé ka-274 dina sataun (ka-275 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 91 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

1965 - Jendral jeung perwira TNI AD korban Gestok di Jakarta:

  1. Letjen TNI Ahmad Yani (Menteri/Panglima Angkatan Darat/Kapala Staf Komando Operasi Tertinggi) (l. 1922).
  2. Mayjen TNI Raden Suprapto (Deputi II Menteri/Panglima AD bidang Administrasi) (l. 1920).
  3. Mayjen TNI Mas Tirtodarmo Haryono (Deputi III Menteri/Panglima AD bidang Perencanaan dan Pembinaan) (l. 1924).
  4. Mayjen TNI Siswondo Parman (Asistén I Menteri/Panglima AD bidang Intelijén) (l. 1918).
  5. Brigjen TNI Donald Isaac Panjaitan (Asistén IV Menteri/Panglima AD bidang Logistik) (l. 1925).
  6. Brigjen TNI Sutoyo Siswomiharjo (Inspektur Kahakiman/Oditur Jenderal Angkatan Darat) (l. 1922).
  7. Lettu Pierre Tendean (Ajudan Jenderal AH Nasution) (l. 1939).

Poé peré / poé pangingeut-ngingeut[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png