2010

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Abad: Abad ka-20 - Abad ka-21 - Abad ka-22
Dékade: 1980-an 1990-an 2000-an - 2010-an - 2020-an 2030-an 2040-an
Taun: 2005 2006 2007 2008 2009 - 2010 - 2011 2012 2013 2014 2015

Kajadian[édit | édit sumber]

Januari
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Pébruari
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
 
Maret
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
April
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
Méi
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
Juni
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
Oktober
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Nopémber
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Olahraga[édit | édit sumber]

Désémber
Sn Sl Rb Km Jm Sp Mn
  1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Kelahiran[édit | édit sumber]

  • Méi — Sénsus Masarakat Indonésia

Kapupus[édit | édit sumber]

Tempo Daptar inohong anu maot dina taun 2010 jeung Kategori:Kematian 2010
Nuvola apps clock.png


Poé peré nasional di Indonésia[édit | édit sumber]

Poé-poé peré nasional jeung cuti bareng resmi Indonésia pikeun taun 2010[1]

No Ping Poé Pajéntréan
Hari Libur Nasional
1 1 Januari Jumaah Taun Anyar Maséhi
2 14 Pébruari Minggu Taun Anyar Imlék 2561
3 26 Pébruari Jumaah Maulid Nabi Muhammad SAW (12 Rabiul Awal 1431H)
4 16 Maret Rebo Hari Raya Nyepi (Tahun Baru Saka 1932)
5 2 April Jumaah Wafat Yesus Kristus
6 13 Méi Kemis Kenaikan Yesus Kristus
7 28 Méi Jumaah Hari Raya Waisak 2554
8 10 Juli Sabtu Isra' Mi'raj Nabi Muhammad SAW (27 Rajab 1431H)
9 17 Agustus Salasa Proklamasi Hari Kemerdekaan Republik Indonesia ka-65
10 10-11 Séptémber Jumaah-Sabtu Idul Fitri (1-2 Syawal 1431H)
11 17 Nopémber Rebo Idul Adha (10 Dzulhijjah 1431H)
12 7 Désémber Salasa Tahun Baru Islam (1 Muharram 1432H)
13 25 Désémber Sabtu Poé Natal
Cuti Babarengan PNS
1 9-12-13 Séptémber Kemis-Minggu-Senén Cuti babarengan Idul Fitri
2 24 Désémber Jumaah Cuti babarengan Natal

Tempo Ogé[édit | édit sumber]

Référénsi[édit | édit sumber]