2010

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search
Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an 2040-an
Taun: 2007 2008 2009 - 2010 - 2011 2012 2013

Kajadian[édit | édit sumber]

Olahraga[édit | édit sumber]

Kapupus[édit | édit sumber]

Tempo Daptar inohong anu maot dina taun 2010 jeung Kategori:Kematian 2010

Poé peré nasional di Indonésia[édit | édit sumber]

Poé-poé peré nasional jeung cuti bareng resmi Indonésia pikeun taun 2010[1]

No Ping Poé Pajéntréan
Hari Libur Nasional
1 1 Januari Jumaah Taun Anyar Maséhi
2 14 Pébruari Minggu Taun Anyar Imlék 2561
3 26 Pébruari Jumaah Maulid Nabi Muhammad SAW (12 Rabiul Awal 1431H)
4 16 Maret Rebo Hari Raya Nyepi (Tahun Baru Saka 1932)
5 2 April Jumaah Wafat Yesus Kristus
6 13 Méi Kemis Kenaikan Yesus Kristus
7 28 Méi Jumaah Hari Raya Waisak 2554
8 10 Juli Sabtu Isra' Mi'raj Nabi Muhammad SAW (27 Rajab 1431H)
9 17 Agustus Salasa Proklamasi Hari Kemerdekaan Republik Indonesia ka-65
10 10-11 Séptémber Jumaah-Sabtu Idul Fitri (1-2 Syawal 1431H)
11 17 Nopémber Rebo Idul Adha (10 Dzulhijjah 1431H)
12 7 Désémber Salasa Tahun Baru Islam (1 Muharram 1432H)
13 25 Désémber Sabtu Poé Natal
Cuti Babarengan PNS
1 9-12-13 Séptémber Kemis-Minggu-Senén Cuti babarengan Idul Fitri
2 24 Désémber Jumaah Cuti babarengan Natal

Tempo Ogé[édit | édit sumber]

Référénsi[édit | édit sumber]