2016

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Abad: abad ka-20 - abad ka-21 - abad ka-22
Dékade: 1980-an 1990-an 2000-an 2010-an 2020-an 2030-an 2040-an
Taun: 2013 2014 2015 - 2016 - 2017 2018 2019

Taun ka-2016 Maséhi dina Kalénder Grégorian.

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png