20 Januari

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

x20 Januari

Citakan:JanuaryCalendar2019
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2018 | 2017 | 2016 | 2015
Tempo oge: Kalénder kajadian

20 Januari nyaéta poé ka-20 dina sataun

Kajadian[édit | édit sumber]

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png