28 Januari

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  
Tanggal ieu dina sawatara taun terahir
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Tempo oge: Kalénder kajadian

28 Januari nyaéta poé ka-28 dina sataun dina kalénder Gregorian, sésana 337 poé (338 dina taun kabisat).

Kajadian[édit | édit sumber]

1393 – Raja Charles VI ti Perancis méhméhan nemasing pati nalika sababaraha kostum tukang ngibing kaduruk dina hiji hajatan masquerade.

1624Sir Thomas Warner ngadegkeun koloni Inggris munggaran di Kapuloan Karibia, di Pulo Saint Kitts.

1671 – Kota asli Panama (diadegkeun taun 1519) ancur nalika palaut Henry Morgan nyerang jeung ngaduruk kota éta. Kiwari ruruntuhanna masih kénéh katara.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré[édit | édit sumber]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png