29 Séptémber

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30
Tanggal ieu dina sawatara taun panungtung
2019 | 2018 | 2017 | 2016
Baca ogé: Kalénder kajadian

29 Séptémber nyaéta poé ka-272 dina sataun (ka-273 dina taun kabisat) dina kalénder Gregorian, sésana 93 poé.

Kajadian[édit | édit sumber]

  • 1885 – Rél kareta listrik umum munggaran di dunya di buka di Blackpool, Inggris.

Nu babar[édit | édit sumber]

Nu pupus[édit | édit sumber]

Poé peré / poé panginget-nginget[édit | édit sumber]

  • Poé Jantung Sadunya (2000).

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Nuvola apps clock.png