Aek Batu, Torgamba, Labuhanbatu Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Batu
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kidul
KacamatanTorgamba

Aek Batu nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Torgamba, Kabupatén Labuhanbatu Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Torgamba, Labuhanbatu Kidul


Gnome-home.svg