Aek Hitetoras, Marbau, Labuhanbatu Kalér

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Hitetoras
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténLabuhanbatu Kalér
KacamatanMarbau

Aek Hitetoras nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Marbau, Kabupatén Labuhanbatu Kalér, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Marbau, Labuhanbatu Kalér


Gnome-home.svg