Aek Natolu Jaya, Lumban Julu, Toba Samosir

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Aek Natolu Jaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba Samosir
KacamatanLumban Julu

Aek Natolu Jaya nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Lumban Julu, Kabupatén Toba Samosir, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Lumban Julu, Toba Samosir


Gnome-home.svg