Alpabét

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Alfabét)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
A Specimen by William Caslon.jpg

Kecap alfabet, dicokot tina basa Yunani tina dua hurup mimiti tulisannana nyaéta alfa jeung béta. Hartina nyaéta sistim panulisan nu dumasar kana foném vokal jeung konsonan.

Sistim panulisan lianna nyaéta:

Tempo ogé[édit | édit sumber]