Ampék Nagari, Agam

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Ampék Nagari
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kulon
KabupaténAgam
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri13.06.13
Désa/kalurahan-

Ampék Nagari nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Agam, Propinsi Sumatra Kulon, Indonésia. Citakan:Ampék Nagari, Agam Citakan:Kabupatén Agam