Amplas, Medan Amplas, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Amplas
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Amplas

Amplas nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Amplas, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Amplas, Medan