Andam Dewi, Tapanuli Tengah

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Andam Dewi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténTapanuli Tengah
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.01.12
Désa/kalurahan-

Andam Dewi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Tapanuli Tengah, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Tapanuli Tengah Citakan:Andam Dewi, Tapanuli Tengah