Asores

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Azores

Asores (basa Portugis: Açores) mangrupa kapuloan gunung api nu aya di Samudra Atlantik jeung mangrupa daérah otonom Portugal. Asores aya kira-kira 1.500 km ti Lisboa jeung 3.900 km ti basisir wétan Amérika Kalér.

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]



Countries.png