Astina, Buleleng, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Astina
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiBali
KabupaténBuleleng
KacamatanBuleleng

Astina nyaéta salah sahiji Kalurahan di Kacamatan Buleleng, Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali, Indonésia. Ari kode posna nyaéta 81111.

Tumbu Luar[édit | édit sumber]

Citakan:Buleleng, Buleleng


Gnome-home.svg