Atja

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Drs. Atja (Sumedang, 12 Méi 1929 - Jakarta, 21 April 1991) nyaéta salah sahiji kurator jeung ahli naskah Sunda Kuna.

Rujukan[édit | édit sumber]


Nulis.jpg