Azusa (karéta)

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Azusa
E353 Super Azusa Kokubunzhi Station 20180407.jpg
Seri E353 "Super Azusa" EMU
Tipe layanan Éksprés terbatas
Operator JR East
Jalur nu dipake Jalur Utam Chūō, Shinonoi Line
Mimiti 1966
Kareta nu dipake E353 series (Super Azusa) / E257 series EMUs

Azusa (あずさ?) nyaéta layanan éksprés terbatas nu dioperasikeun ku JR East, antara Stasion Shinjuku jeung Stasion Matsumoto liwat Jalur Utama Chūō jeung Jalur Shinonoi.

Ieu layanan munggaran taun 1966. Layanan "Super Azusa" mimiti dibuka dina bulan Désémber 1994 nu maké karéta séri E351 tipe EMU. Ngaroko dilarang dina sakabéh gerbong mimiti 18 Maret 2007.

Ngaran Azusa dicokot tina ngaran Walungan Azusa di Matsumoto, Nagano.

Formasio[édit | édit sumber]

Super Azusa[édit | édit sumber]

←Shinjuku/Tokyo   Matsumoto/Minamiotari→
1
Reserved
2

Reserved

3
Non-reserved
4
Non-reserved
- 5
Non-reserved
6
Non-reserved
7

Reserved

8

Reserved

9
Green
10

Reserved

11

Reserved

12

Reserved

Azusa[édit | édit sumber]

←Shinjuku/Chiba Matsumoto/Minamiotari→
1 2 - 3 4 5 6 7 8 9 10 11
Reserved Reserved - Non-reserved Non-reserved Non-reserved Reserved Reserved Re Grn Reserved Reserved Reserved

Daptar stasion gedé nu dilayanan[édit | édit sumber]

Kareta nu dipake[édit | édit sumber]

Kareta nu kiwari dipake[édit | édit sumber]

Kareta nu dipake samemehna[édit | édit sumber]

Tingali ogé[édit | édit sumber]

Tumbu kaluar[édit | édit sumber]