Balige, Toba

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Balige
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténToba
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.12.01
Désa/kalurahan-

Balige nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Toba, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Toba Citakan:Balige, Toba