Balokang, Banjar, Banjar

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Balokang
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kota Banjar
Kacamatan Banjar

Balokang nyaéta salasahiji désa di kacamatan Banjar, Kota Banjar, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg