Bambu Apus, Cipayung, Jakarta Timur

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Bambu Apus
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi DKI Jakarta
Kota Jakarta Timur
Kacamatan Cipayung

Bambu Apus nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Cipayung, Kota Jakarta Timur, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.



Gnome-home.svg