Banana Yoshimoto

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Banana Yoshimoto
Gumelar24 Juli 1964 (1964-07-24) (yuswa 56)
Tokyo, Japan
PagawéanNovelis
KabangsaanBandéra Jepang Jepang
GénréPiksi
Ramatloka
www.yoshimotobanana.com

Banana Yoshimoto (吉本 ばなな Yoshimoto Banana?) (gumelar 24 Juli 1964; umur 56 taun)[1] mangrupa ngaran pena panulis Jepang Mahoko Yoshimoto (吉本 真秀子 Yoshimoto Mahoko?). Ti 2002 dugi ka 2015, anjeunna nyerat namina dina hiragana (よしもと ばなな).

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. "Banana Yoshimoto". Faber & Faber. Diarsipkan dari versi asli tanggal 2015-12-23. Diakses tanggal 2015-12-23. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Wikiquote logo
Wikiquote mibanda cutatan-cutatan nu patali jeung artikel ieu dina kaca
[[:su:q:{{{1}}}|{{{1}}}]]
Soekarno.jpg