Bandar Negeri Suoh, Lampung Kulon

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Bandar Negeri Suoh

Peta lokasi Kacamatan Bandar Negeri Suoh
Propinsi Lampung
Kabupatén Lampung Barat
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Bandar Negeri Suoh nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Lampung Barat, Propinsi Lampung , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Lampung Barat Citakan:Bandar Negeri Suoh, Lampung Barat


Nuvola filesystems folder home.png