Bandros

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Bandros

Bandros nyaéta salah sahiji kadaharan has nu asalna ti Jawa Kulon.[1][2] Bandros miboga 2 rasa, aya nu amis jeung aya nu asin.[3] Ieu kadaharan dijieun tina tipung béas, kalapa nu geus diparud, jeung cipati nu diasakan dina citakan.[2]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. http://bandung.panduanwisata.id/kuliner-serba-bandros-di-bandung/
  2. a b http://sajiansedap.com/Kue/Tradisional/Bandros-1
  3. "Kuliner Serba Bandros di Bandung" (dalam bahasa id-ID). Wisata Bandung. http://bandung.panduanwisata.id/kuliner-serba-bandros-di-bandung/. Diakses pada 2017-11-08