Bantan, Medan Tembung, Medan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Bantan
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KotaMedan
KacamatanMedan Tembung

Bantan nyaéta salah sahiji Kalurahan di kacamatan Medan Tembung, Kota Medan, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Medan Tembung, Medan