Bantarsoka, Purwokerto Barat, Banyumas

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bantarsoka
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBanyumas
KacamatanPurwokerto Barat

Bantarsoka nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Purwokerto Barat, Kabupatén Banyumas, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.



Gnome-home.svg