Baregbeg, Ciamis, Ciamis

From Wikipedia
Jump to navigation Jump to search
Désa  Baregbeg
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténCiamis
KacamatanCiamis

Baregbeg nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Ciamis, Kabupatén Ciamis, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg