Barisan Sudirman

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Barisan Sudirman aatwa Dugunduguoo atawa Barisan Nassau mangrupa barisan pagunungan di Papua, Indonésia. Dingaranan dumasar kana nami Jéndral Sudirman, barisan pagunungan ieu miboga salah sahiji puncak gunung nu pangluhurna di Indonésia, nyaéta Puncak Jaya (4.884 m).


Countries.png