Baroh Blang Mee, Lhoong, Aceh Besar

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa Baroh Blang Mee
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiAcéh
KabupaténAceh Besar
KacamatanLhoong

Baroh Blang Mee nyaéta salah sahiji Gampong di kacamatan Lhoong, Kabupatén Aceh Besar, Propinsi Acéh, Indonésia.

Citakan:Lhoong, Aceh Besar