Baru, Pasar Rebo, Jakarta Wétan

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan Baru
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiDKI Jakarta
KotaJakarta Wétan
KacamatanPasar Rebo

Baru nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Pasar Rebo, Kota Jakarta Wétan, Propinsi DKI Jakarta, Indonésia.