Basa 'Ajam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh

'Ajam atanapi Basa 'Ajam (عجم) nyaéta kecap nu diserep tina basa Arab, mibanda maksud sabagé basa-basa non-Arab.

Basa-basa nu aya di dunia dikategorikeun sabagé basa 'Ajam, ku sabab sanes kaasup dina kamus basa Arab.

Khaleej ajam
ایران-فارس
نقشه پرشیا
Keshvar ajam- letter from ottoman empire to persian empire mohammad shah