Basa Bahau Diaq Lay

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Bahau Diaq Lay
Basa Bahau Diaq Lay
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Kalimantan
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Bahau Diaq Lay
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Bahau Diaq Lay nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Kalimantan Wétan, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png