Basa Kambera Pandawai

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Kambera Pandawai
Basa Kambera Pandawai
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Nusa Tenggara Wétan
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Kambera Pandawai
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Kambera Pandawai nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Nusa Tenggara Wétan, nu dumuk di 1 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png