Basa Molof

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basa Molof
Basa Molof
Dipaké di Indonésia
Wewengkon Papua
Jumlah panyatur
Rungkun basa
  • Basa Molof
Kode-kode basa
ISO 639-1 -
ISO 639-2 -
ISO 639-3

Basa Molof nyaéta basa wewengkon anu aya di Indonésia. Panyaturna aya di 1 propinsi nyaéta propinsi Papua, nu sumebar di 2 kabupaten/kota.

Citakan:Basa wewengkon di Indonésia


Nuvola apps bookcase.png