Basshunter

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Basshunter
Basshunter nalika konsér di Halmstad (2008)
Gumelar Jonas Erik Altberg
22 Désémber 1984 (1984-12-22) (yuswa 34)
Halmstad
Pagawéan
Murangkalih Karir musik
Aliran
Taun aktip 1998–kiwari
Lébel Extensive Music, Warner Music Sweden, Ultra Records, Broma 16, Warner Music Japan, 3 Beat Records, Dance Nation, Warner Music Germany, Alex Music
Maén di Patrik & Lillen, DJ Mental Theo, Stunt, Lauren Dyson, Big Brother, Sandra, Dulce María
Ramatloka basshunter.se

Basshunter, Jonas Erik Altberg (gumelar 22 Désémber 1984 di Halmstad) nyaéta saurang penyanyi, produsér, DJ Swédia.

Diskografi[édit | édit sumber]

Album studio[édit | édit sumber]

Extended Play[édit | édit sumber]

Album kompilasi[édit | édit sumber]

Singel[édit | édit sumber]

Tutumbu luar[édit | édit sumber]

Wikimedia Commons logo
Wikimedia Commons mibanda média séjénna ngeunaan