Bawomataluo, Fanayama, Nias Kidul

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bawomataluo
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Nias Kidul
Kacamatan Fanayama

Bawomataluo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Fanayama, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Fanayama, Nias Kidul


Gnome-home.svg