Bawomataluo, Fanayama, Nias Kidul

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Bawomataluo
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténNias Kidul
KacamatanFanayama

Bawomataluo nyaéta salah sahiji Désa di kacamatan Fanayama, Kabupatén Nias Kidul, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.

Citakan:Fanayama, Nias Kidul


Gnome-home.svg