Berastagi, Karo

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Berastagi
NagaraFlag of Indonésia Indonésia
PropinsiSumatra Kalér
KabupaténKaro
Lega- km²
Pangeusi-
Kapadetan- jiwa/km²
Kode Kemendagri12.06.02
Désa/kalurahan-

Berastagi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér, Indonésia.


Citakan:Kabupatén Karo Citakan:Berastagi, Karo