Berastagi, Karo

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Berastagi

Peta lokasi Kacamatan Berastagi
Propinsi Sumatra Kalér
Kabupatén Karo
Camat -
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan - jiwa/km²
Kalurahan/désa -

Berastagi nyaéta salah sahiji kacamatan di Kabupatén Karo, Propinsi Sumatra Kalér , Indonésia.


Citakan:Kabupatén Karo Citakan:Berastagi, Karo


Nuvola filesystems folder home.png