Betaherpesvirinae

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, paluruh
Herpesviridae
Klasifikasi virus
Grup: Grup I (dsDNA)
Kulawarga: Herpesviridae
Subfamily

Betaherpesvirinae

Betaherpesvirinae nyaéta subfamili Herpesviridae nu bisa dibedakeun ku cara réproduksi nu leuwih laun ti batan subfamili Herpesviridae liana.

Grup Studi Herpesviridae geu ngusulkeun yén subfamily Betaherpesvirinae dibagi jadi opat genera:[1]

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Taxonomic Proposals from the Herpesviridae Study Group


Polio.jpg