Blanakan, Blanakan, Subang

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Désa  Blanakan
Kalurahan/Désa
Nagara Bandéra Indonésia Indonésia
Propinsi Jawa Barat
Kabupatén Subang
Kacamatan Blanakan

Blanakan nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Blanakan, Kabupatén Subang, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.




Gnome-home.svg