Blog spam

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Jump to navigation Jump to search

Blog spam nyaéta blog nu sipatna ngaganggu atawa minuhan data server. Blog spam bisa ngagangu lamun urang néangan artikel di Google. Contona aya hiji mangsa arurang néangan wikipedia ku kata kunci "wiki",bisa waé nu kaluar wiki ie, wiki eta,wiki.blogspot.com, wiki.WordPress.com ,pasti loba , nah éta nu di sebut spam


Nulis.jpg