Boéh

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Toko nu ngajualan boeh

Boéh nyaéta lawon (bodas) paranti mungkus mayit.[1]

Referensi[édit | édit sumber]

  1. (id)Kafan (diakses 9 Desember 2015)


Nulis.jpg