Busungbiu, Buleleng

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
(dialihkeun ti Busung Biu, Buleleng)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kacamatan Busungbiu

Peta lokasi Kacamatan Busungbiu
Propinsi Bali
Kabupatén Buleleng
Camat
Lega
Jumlah pangeusi
 - Kapadetan
Kalurahan/désa

Ari Busungbiu nyaéta hiji Kacamatan nu aya di Kabupatén Buleleng, Propinsi Bali. Kode posna 81154.

Citakan:Busungbiu, Buleleng