Camila Cabello

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Camila Cabello
Cabello, 2019
Profil
NamiKarla Camila Cabello Estrabao
Gumelar3 Maret 1997 (1997-03-03) (yuswa 23)
Cojímar, Havana Timur, Kuba
AsalMiami, Florida, Amerika Serikat
Aliran
Pacabakan
  • Penyanyi
  • penulis lagu
Alat musikVokal
Taun aktip2012–ayeuna
Lébel
Maén diFifth Harmony
Ramatlokacamilacabello.com

Karla Camila Cabello Estrabao (/kəˈmlə kəˈb/, Basa Spanyol: [kaˈmila kaˈbeʎo]; gumelar 3 Maret 1997; umur 23 taun)[1][2] nyaéta panyanyi sareng panulis lagu nasionalitas Kuba-Amérika Serikat. Anjeunna kasohor saprak janten anggota grup Fifth Harmony, dibentuk dina usum kadua The X Factor (The X Factor) dina taun 2012. Saatos éta, grup éta nandatanganan kontrak gabungan. kalawan Syco Music sareng Epic Records kanggo ngaleupaskeun musikna.

Rujukan[édit | édit sumber]

  1. Citakan:Cite tweet Archive link requires long scrolldown to pertinent tweet.
  2. "Camila Cabello". Infoplease. Diakses tanggal February 19, 2017. 

Tumbu luar[édit | édit sumber]

Soekarno.jpg