Lompat ke isi

Candi, Bandar, Batang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Candi
Kalurahan/Désa
Peta
Peta lokasi Kalurahan Candi
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Tengah
KabupaténBatang
KacamatanBandar

Candi nyaéta salah sahiji désa di Kacamatan Bandar, Kabupatén Batang, Propinsi Jawa Tengah, Indonésia.