Cangcarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cangcarang
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Aves
Order: Piciformes
Kulawarga: Megalaimidae
Génus: Megalaima
Spésiés: M. armillaris
Ngaran binomial
Megalaima armillaris
(Temminck, 1821)

Cangcarang (Megalaima armillaris) nyaéta spésiés manuk ti famili Megalaimidae éndemik Indonésia. Habitat alamina mangrupa leuweung pasisian.

Rujukan[édit | édit sumber]