Cangcarang

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cangcarang
Flame-fronted Barbet (Megalaima armillaris armillaris).jpg
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Filum:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Génus:
Spésiés:
M. armillaris
Ngaran binomial
Megalaima armillaris
(Temminck, 1821)

Cangcarang (Megalaima armillaris) nyaéta spésiés manuk ti famili Megalaimidae éndemik Indonésia. Habitat alamina mangrupa leuweung pasisian.

Rujukan[édit | édit sumber]