Careuh galing

Ti Wikipédia, énsiklopédia bébas
Luncat ka: pituduh, sungsi
Careuh galing
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan: Animalia
Filum: Chordata
Kelas: Mammalia
Order: Carnivora
Kulawarga: Viverridae
Subfamily: Paradoxurinae
Génus: Paguma
Gray, 1831
Spésiés: P. larvata
Ngaran binomial
Paguma larvata
(C. E. H. Smith, 1827)