Careuh galing

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Careuh galing
Palm civet on tree (detail).jpg
Status konservasi
Klasifikasi ilmiah
Karajaan:
Filum:
Kelas:
Ordo:
Kulawarga:
Subfamili:
Génus:
Paguma

Gray, 1831
Spésiés:
P. larvata
Ngaran binomial
Paguma larvata
Masked Palm Civet area.png