Lompat ke isi

Cibarusahjaya, Cibarusah, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Désa Cibarusahjaya
Kalurahan/Désa

Peta lokasi Kalurahan Cibarusahjaya
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCibarusah

Cibarusahjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibarusah, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.