Cibarusahjaya, Cibarusah, Bekasi

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Désa  Cibarusahjaya
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KabupaténBekasi
KacamatanCibarusah

Cibarusahjaya nyaéta salah sahiji désa di kacamatan Cibarusah, Kabupatén Bekasi, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg