Cigéréléng, Régol, Bandung

Ti Wikipédia Sunda, énsiklopédi bébas
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kalurahan  Cigéréléng
Kalurahan/Désa
NagaraBandéra Indonésia Indonésia
PropinsiJawa Barat
KotaBandung
KacamatanRégol

Cigéréléng nyaéta salah sahiji kalurahan di kacamatan Régol, Kota Bandung, Propinsi Jawa Barat, Indonésia.



Gnome-home.svg